Tobaksfriduo
November 2018

2018-års julkalender

Lucköppning varje dag 1 - 24 december. Här kan du skriva ut affischen till årets julkalender.

October 2018

25-årsfirandet den 31 maj i Döbelns Park

I Döbelns Park i Umeå samlades omkring 180 ungdomar och vuxna från olika delar av länet för att fira Tobaksfri duos 25års-jubileum.

September 2018

Film- & bildmaterial

Ta en titt på våra bilder och filmer! Här finns många fina ögonblick från bland annat då Tobaksfri duo firade 25 år, den årliga mötesplatsen på Grand Hôtel och andra aktiviteter och arrangemang.

May 2018

Tobaksfria dagen

Den 31 maj uppmärksammas tobaksfria dagen. Inte bara av Tobaksfri duo, utan av alla som brinner för tobaksfrågan runt om i världen. I år sätts ett särskilt fokus på kopplingen mellan rökning och hjärt- och kärlsjukdomar.

April 2018

Vykort till politiker är nu tillgängliga!

2018 är valår, och då vill vi sprida vårt budskap om vikten av ett tobaksfritt samhälle. För att nå fram har vi tagit fram vykort som kan skickas till utvalda politiker.

February 2018

Efterlyser nya skolor till stor utvärdering av Tobaksfri duo

Folkhälsomyndigheten har gett Umeå universitet uppdraget att tillsammans med Karolinska institutet genomföra en stor utvärdering av Tobaksfri duo. Rekryteringen av skolor pågår just nu och måste slutföras inom några veckor för att möjliggöra studien. Vi är mycket angelägna om att denna viktiga vetenskapliga utvärdering genomförs. Har er skola funderat på att börja arbeta med metoden?

January 2018

Tårtkalas på Teg Centralskola

Fredag den 26 januari var det dags igen! På Tegs Centralskola i Umeå har ytterligare en sjundeklassare firat med tårta att hela klassen skrivit kontrakt med med Tobaksfri duo!

January 2018

Tobaksfri på Grand Hôtel

Den 8 februari börjar vi firandet av 25 år av tobaksförebyggande arbete.Temat är hållbar utveckling En dag då vi ska dela erfarenheter och inspireras av varandras arbete. Till dagen kommer också elevambassadörer att bjudas in - hör av er om just ni har några ungdomar ni vill ta med till dagen.  Begränsat antal deltagare, se inbjudan och anmälan till höger.

January 2018

En ny förebild!

Vi välkomnar ett nytt ansikte till Tobaksfri duo.

December 2017

54 665 kronor till Musikhjälpen

Över 74 miljoner kronor samlades in till årets Musikhjälp och temat Barn är inte till salu. 54 665 kronor kom från Tobaksfri duos insamling. Årets insamling är ett nytt rekord vad gäller både antalet pengar som samlats in och antalet startade engagemang.


Affischer till Tobaksfria veckan

Affisch med logga
Affisch v.47

Åland Västra Götaland Blekinge